Бургазлийката беше забелязана на снимачната площадка на петия сезон на предаването

...
Бургазлийката беше забелязана на снимачната площадка на петия сезон на предаването
Коментари Харесай

Изненада! Мария Бакалова влиза в Игри на волята 5

Бургазлийката беше видяна на снимачната площадка на петия сезон на предаването

Истинска изненада чака почитателите на приключенското риалити " Игри на волята ". Бургазлийката Мария Бакалова беше видяна на снимачната площадка на петия сезон на предаването. 

Номинираната за премия " Оскар " актриса наблюдаваше от близко снимачния развой на новия сезон, който ще превземе ефира на NOVA тази есен.

Холивудската ни горделивост беше в компанията на нейния обичан – участникът от сезон 4 на „ Игри на волята “ и наследник на златна олимпийската медалистка Мария Гроздева – Валери Григоров.

Влюбената двойка дойде от Съединени американски щати наскоро, а преди дни чества със фамилията на Валери рождения ден на неговия татко – Валери Григоров-старши.

Мария и Валери използваха първия безоблачен уикенд от лятото, с цел да се разходят до южното ни Черноморие. В тяхната компания бяха и други участници от предишния сезон на „ Игри на волята “, които също бяха любопитни да схванат дали новите борби са още по-ожесточени, от тези, пред които те се изправиха предходната година.

Докато следиха зрелищната борба на Арената, те не спираха да разясняват играта на новите участници, а Мария също запалено се включи в разискването на борбата.

Снимките на новия сезон на „ Игри на волята “ започнаха на 19 юни в Царево. Тази година рекорден брой участници се включиха в първата фаза на кастинга – над 8000 души. Най-добрите и най-подготвените от тях доближиха до Арената, а един от тях ще завоюва огромната премия от 100 000 лв.. Пети сезон ще предложи още по-екстремни провокации, а тактиката и обществената игра ще бъде от още по-голямо значение.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР